Előfizetői tartalom

"Mindent megtettünk, hogy senki ne járjon rosszul"

Portfolio
Meg lehet szokni a családi adókedvezménnyel járó macerát, és összességében egyszerűbb adó született - nyilatkozta Balog Ádám a Portfolio.hu-nak. Az adóügyekért felelős helyettes államtitkár szerint a kormány mindent megtett azért, hogy az adóváltozásokkal senki ne járhasson rosszabbul. A költségvetési nehézségek dacára sem merül fel, hogy a kormány visszalépjen a 16 százalékos egykulcsos, arányos adórendszerből. Balog Ádám bízik benne, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal létrejöttével javulni fognak az ellenőrzési lehetőségek.

Meg lehet szokni. Portfolio.hu: Úgy tűnik, a magyar családi adóztatás is igazolja azt a nemzetközi tapasztalatot, hogy ez nem egy egyszerű adófajta. Legalábbis ezzel szembesülhetnek azok, akik év elején a nyilatkozatokkal szaladgálhattak a munkaáltatókhoz. Balog Ádám: Az egyéni adóbevallás sokkal egyszerűbb lett, a 16 százalékos, arányos, egységes adó bevezetésével....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés