Előfizetői tartalom

A sajtóból értesültek a kórházak, hogy állami kézbe kerülnek

Portfolio
A főváros tervei szerint négy országos hatáskörű budapesti kórház kerülne állami kézbe. Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, hogy amíg Orbán Viktor miniszterelnökkel nem állapodnak meg a kórházak finanszírozásáról, addig nem lesz a fővárosi közgyűlés napirendjén egy egészségügyi átalakítást célzó javaslat sem. Az InfoRádió úgy tudja, az elképzelésről egyik érintett kórházzal sem egyeztettek.

A főváros tervei szerint a Heim Pál Gyermekkórház, az egykori országos baleseti intézettel összevont Péterfy Sándor utcai Kórház, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház, valamint a Központi Sztomatológiai Intézet lenne állami finanszírozású intézmény.Kapcsolódó cikkünk2011.01.31 09:12Ezek a budapesti kórházak kerülnek állami kézbeAz InfoRádió úgy tudja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés