Előfizetői tartalom

Naponta több mint 30 milliárd forintot kell beszednie a NAV-nak

Portfolio
Az összevont új adóigazgatási szervezetnek naponta több mint 30 milliárd forint bevételt kell biztosítania; mindezt úgy kell elérnie, hogy közben folytatódnia kell az integrációs munkának, össze kell hangolni a szervezeti fejlesztéseket, s megfelelni az uniós elvárásoknak is - mondta Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke kedden az MTI tudósítása szerint.

Vida Ildikó a Nemzetközi Vámnap alkalmából rendezett ünnepségen ismertette: tavaly a két jogelőd szervezet - az adó- és a vámhatóság - együttesen 9.311 milliárd forint bevételt biztosított, több mint 282 ezer ellenőrzést végzett, mintegy 418 milliárd forint jogerős adókülönbözetet megállapítva. A nyomozószolgálat több mint 17 ezer bűncselekményt derített fel, 119...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés