Előfizetői tartalom

Több különadóba is beleköthet Brüsszel

Portfolio
A telekomszektor adója szakértők szerint egyértelműen sérti az uniós rendelkezéseket, így az szinte biztosan elbukik majd a brüsszeli vizsgálat nyomán, de gondok lehetnek a külföldi cégek diszkriminációja miatt a hipermarketadóval is - derül ki az Index két, a brüsszeli folyamatokat és az adóügyeket egyaránt ismerő forrása által elmondottakból. Ha a válságadókat megvétózza az EU az államnak tízmilliárdokat kell visszafizetnie.

Egyre keményebb hangvételben üzengetnek egymásnak magyar kormánytagok és európai uniós tisztségviselők, ráadásul külön a németek is nekünk estek nemcsak a médiatörvény, hanem a még az ősz derekán bevezetett különadók miatt is - írja az Index. A Magyarországon működő, az extraadók (bankadó, energetikai különadó, hipermarketadó és telekomadó) miatt érdeksérelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés