Előfizetői tartalom

Selmeczi: másfél éven belül lesznek egyéni számlák

Portfolio
A tisztán állami nyugdíjrendszerbe visszalépők befizetése egyéni számlára kerül - nyomatékosította Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott a mai sajtótájékoztatón -, a tervek szerint másfél éven belül lesz minden járulékfizetőnek egyéni számlája. Stabil, megbízható, hosszú távon kiszámítható nyugdíjrendszert hozott létre a hétfőn elfogadott erről szóló törvény és a szerdai kormányülésen hozott határozat - mondta a nyugdíjvédelmi megbízott. A magánnyugdíjpénztárban maradók számára a későbbi visszalépés lehetősége elvész.

Kapcsolódó cikkünk2010.12.16 08:31 Május végéig dolgozza ki az egyéni számlás rendszert az NGMAzok, akik a tisztán állami rendszerbe szeretnének visszalépni, azoknak csak az esetleges hozam sorsáról kell nyilatkozniuk, az átlépés automatikusan megtörténik, nem kell nyilatkozni. Az automatikus visszalépés lehetőségéről azért döntött a kormány, mert a kötelező magánnyugdíjpénztári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés