Előfizetői tartalom

Rácz Jenő: a jelenlegi egészségügyi rendszer torz és működésképtelen

Portfolio
Az egészségbiztosítási alap 2007-2008-as maradványából átutalt 27,5 milliárd forint körülbelül fedezi az intézmények minősített adósságát - mondta a Magyar Kórházszövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Rácz Jenő hozzátette, hogy ettől függetlenül az intézmények nem tudják nullszaldóval kezdeni a következő évet. Beszélt arról is, hogy a politikai irányváltások és az eredmények sürgetése miatt nem voltak sikeresek az elmúlt évek egészségügyi reformjai.

Mintegy 40 milliárd forintos adósságot mértek fel a kórházaknál június 30-ig, ez az összeg év végére 90 milliárdra is emelkedhet - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Rácz Jenő. A Magyar Kórházszövetség elnöke szerint a nagyjából 30 milliárd forint - az egészségbiztosítási alap 2007-2008-as maradványából átutalt 27,5 milliárdot az egyházi intézmények támogatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés