Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottsághoz fordultak a pénztárak

Portfolio
Levélben tájékoztatta "A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapról és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvénymódosításokról szóló törvény" elfogadásáról az Európai Bizottság elnökét és két másik magas rangú EU-tisztviselőt a Stabilitás Pénztárszövetség. A szakmai szervezet José Manuel Barroso azonnali segítségét kérte 3 millió magyar munkavállaló érdekeinek megvédésében. Egyben felszólították Schmitt Pál köztársasági elnököt: haladéktalanul küldje a törvényt előzetes normakontrollra az Alkotmánybírósághoz. A következőkben a Stabilitás Pénztárszövetség közleményét tesszük közzé.

"A magyar történelem legsötétebb időszakát eleveníti fel az módszer, amelynek segítségével a magyar kormány 3 millió magyar és uniós állampolgár több mint 3000 milliárd forintját (10 milliárd euró) államosítja, és ezzel lényegében felszámolja a második nyugdíjpillért" - jelentette ki Bába Julianna, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke, aki szerint ehhez hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés