Előfizetői tartalom

Karácsonyi ajándékot kapnak a kormánytól a háziorvosok

Portfolio
Többletforrást juttat a háziorvosi praxisoknak év végén a kormány - hangzott el a mai kormányülést követő sajtótájékoztatón. Szócska Miklós egészségügyi államtitkár kiemelte, hogy egyenként 200 ezer forintos plusz pénzhez jutnak a praxisok. A kormány egyébként szerdai döntésével 1,7 milliárd forintos csoportosított át a gyógyító-megelőző ellátásra.

Kapcsolódó cikkünk2010.12.03 07:45 A vizitdíj bevezetésére akartak minket kényszeríteni (Interjú)A kormány a mai ülésén döntött arról, hogy átcsoportosít a gyógyító-megelőző ellátásra bizonyos tartalékokat, maradványösszegeket 1,7 milliárd forint értékben - közölte Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón. Az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés