Előfizetői tartalom

Gyógyítják a beteg magyar egészségügyet

Portfolio
Jövőre az egészségügyi struktúra átrendezésével a betegutak rendbetétele lesz az első feladat, ami komoly munka lesz - mondta az MTI tudósítása szerint Szócska Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten. A szakmai szervezetek biztatóan nyilatkoztak a hónap elején ismertetett egészségügyi vitairatról.

Negyedévente összeülnek A szakmai szervezetek képviselőivel közösen tartott sajtótájékoztatón az államtitkár közölte, hogy az összes kórházvezető meghívásával pénteken tartották első konzultációjukat a Semmelweis-tervről. Az egyeztetésen egyebek mellett a várólista-ledolgozás technikai részleteiben is meg tudtak állapodni. Bár az intézmények jelezték, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés