Előfizetői tartalom

Mikola István: nem leszek államtitkár

Portfolio
Megindulnak a reformok (az egészségügyben is) - jelentette ki az MTV Ma reggel című műsorában Mikola István, a parlament egészségügyi bizottságának fideszes elnöke, aki szerint a gazdasági mozgástér nagyon szűk, de a gyógyításra 56 milliárd forinttal több jut. A szakpolitikus határozott nemmel válaszolt a riporter azon kérdésére, hogy lesz-e jövőre egészségügyért felelős államtitkár.

Mire elég a 2011-es forrás az egészségügyben? Nem voltak olyan illúzióim, hogy a konvergenciaprogram és más megszorítások során elvett 250-300 milliárd forintot egyszerre vissza lehet pótolni az egészségügyben, de azt elértük, hogy a gyógyításra jövőre 56 milliárd forinttal több pénz jut és megjelennek a finanszírozásbeli rugalmasságok is - reagált a kormánypárti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés