FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

IMF: Magyarországnak szerkezeti reformokra van szüksége

Portfolio
Üdvözlendő Magyarország elkötelezettsége a jövő évi 3 százalék alatti GDP-arányos államháztartási hiány mellett, de szükség van szerkezeti reformokra a deficit alacsony szinten tartása céljából - jelentette ki a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi képviseletének a vezetője szerdán a Corvinus Egyetemen. Iryna Ivaschenko azt mondta, hogy hiányzik a jövő évi költségvetésből az erőfeszítés a szerkezeti reformra -írja az MTI.

Iryna Ivaschenko a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi képviseletének vezetője hangsúlyozta, hogy Szerinte olyan területeken van szükség a reformokra, mint például a tömegközlekedés, a szociális rendszer, és a közigazgatás. Az IMF képviselője szerint a kormány által bevezetett ágazati adók jórészt a külföldi befektetőket érinti, miközben az országnak szüksége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés