Előfizetői tartalom

Így osztja szét a kormány a kórházaknak szánt plusz pénzt

Portfolio
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár december hónap első felében utalja azt a 27,5 milliárd forintot az egészségügyi intézményeknek, amelynek felhasználásáról október 18-án döntött a Parlament - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkársága. A közlemény kitér arra is, hogy a plusz forrást milyen elvek szerint osztják szét az intézmények között.

Az összeg elosztásáról szóló előterjesztést november 24-én tárgyalja a kormány, a tervezet a mai nap folyamán felkerül a Nemzeti Erőforrás Minisztérium honlapjára. Az azonnali forrásjuttatás az első lépést jelenti a kialakult torz, igazságtalan rendszer felszámolásában.Kapcsolódó cikkünk2010.10.19 08:55 Átment a trükk a parlamenten - elmarad a szerkezetátalakítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés