Előfizetői tartalom

Így mentené meg a kormány az egészségügyet

Portfolio
Az egészségügyben 2011 a fenntartható átrendeződés éve lesz. Ez azt jelenti, hogy a tartalékok átrendezésével lehetőség van arra, hogy a tárca túlélje a jövő évet, de még nem a megváltás éve jön - jelentette be Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár egy budapesti sajtótájékoztatón csütörtökön az MTI beszámolója szerint.

Kapcsolódó cikkünk2010.10.27 15:45 2011 az átrendezés éve lesz az egészségügyben Vitairat az egészségügy megmentéséről Az eladósodott egészségügyi intézmények helyzetének rendezésére még idén kezdeményezik egy konszolidációs koordinatív testület felállítását, amely felügyeli a kórházak konszolidációját - mondta az államtitkár, hozzátéve, hogy a kórházakkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés