Előfizetői tartalom

Jövőre nem kapnak családi pótlékot a kiugróan magas jövedelmű családok

Portfolio
A kormány még dolgozik a végleges törvényjavaslaton, de jövőre biztosan nem kapnak családi pótlékot a kiugróan magas jövedelmű családok - mondta Soltész Miklós a hírTV Kontraszt című műsorában. Nagy Anna kormányszóvivő hétfőn megerősítette a szociális, család- és ifjúság-ügyért felelős államtitkár kijelentését, a kormány akár jövő áprilistól, de legkésőbb júniustól érvényesítené az elvet.

Az arányos adórendszerhez illeszkedő családipótlék-rendszert dolgozna ki a kormány jövőre - nyilatkozta az államtitkár a hírTV-nek. Soltész Miklós hozzátette: a részletekről még nincs döntés, az államkasszában maradó összeget várhatóan a fogyatékosok és a súlyos betegek ápolására fordítanák.Kapcsolódó cikkünk2010.05.26 20:19 Így alakítja át a családi pótlék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés