Előfizetői tartalom

Matolcsy György söralátétet lobogtatott a parlamentben (2.)

Portfolio
Ma rosszul, drágán és pazarlóan működik Magyarországon a magán-nyugdíjpénztári rendszer, ráadásul kötelező is - jelentette ki a parlamentben Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A tárcavezető elmondása szerint az új arányos és egykulcsos adórendszerrel mindenki jól jár majd és az egyszerűsítés szemléltetése céljából egy söralátétet vett elő belső zsebéből, amelyre ígérete szerint elfér majd az adóbevallás.

Kapcsolódó cikkünk2010.10.18 15:14 Orbán: valóban rossz üzenetet küldünk, de még így is megériPazarló magán-nyugdíjpénztári rendszer A magán-nyugdíjpénztári szektor átlagosan évente 0.73%-os reálhozamot ért el a 3000 milliárd forintos kezelt vagyonnal, ami nagyon rossz - értékelte a szektor teljesítményét a tárcavezető.Kapcsolódó cikkünk2010.10.16 15:12 A Parlament...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés