Előfizetői tartalom

Meglepő adat az USA-ból: csökkent a foglalkoztatottság

Portfolio
Szeptemberben 39 ezerrel csökkent a magánszektorban foglalkoztatottak száma az USA-ban - jelentette az ADP. Tekintettel arra, hogy ez elemzők 18 ezer körüli növekedéssel számoltak, az adatközlés negatív hírként érte a piaci szereplőket és valószínűleg tovább fokozza a gazdasági kilátásokkal kapcsolatos aggodalmakat.

Az ADP friss foglalkoztatottsági jelentése szerint az Egyesült Államok nagyobb munkaerőpiaci problémákkal küzd, mint ahogy azt az elemzők hitték. Az augusztusi értéket felfelé módosították ugyan a jelentés készítői (-10 ezerről +10 ezerre), ám szeptemberre az elemzői prognózisokban szereplőknél jóval alacsonyabb értékeket tettek közzé. Az építőiparban és a feldolgozóiparban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés