Előfizetői tartalom

Süllyed az egészségügy hajója (2.)

Portfolio
Volt egy ütközésünk és süllyed a hajó. Eközben pedig nincs elég mentőmellény és mentőcsónak, valamint nem számíthatunk külső segítségre - szemléltette az egészségügyi rendszer jelenlegi kiszolgáltatott helyzetét Rácz Jenő, a Magyar Kórházszövetség elnöke a Napi Gazdaság egészségügyi konferenciáján. A veszprémi kórház főigazgatója a magyar egészségügy elhúzódó válságáról is beszélt, melynek kapcsán hangsúlyozta: radikális megoldásra van szükség a működőképesség fenntartása érdekében.

Mikola István mai előadásáról bővebben alábbi cikkünkben olvashatnak:Kapcsolódó cikkünk2010.09.29 09:32Konszolidálni kell az egészségügyi rendszert! (Mikola István)Mély válságban az egészségügy - mik a következmények?Kapcsolódó cikkünk2009.07.22 07:00 Ha süllyed a hajó, át kell szállni egy mentőcsónakra (Interjú Rácz Jenővel)Mielőtt bárki a jelenlegi kormányzatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés