Előfizetői tartalom

Konszolidálni kell az egészségügyi rendszert! (Mikola István)

Portfolio
A humán szektorok és ezen belül az egészségügy konszolidációjára van szükség - húzta alá Mikola István a Napi Gazdaság egészségügyi konferenciáján. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnöke ugyanakkor hozzátette, hogy ez nem a kórházi hiányok kifizetését jelenti. A kormánypárt egészségpolitikusa "Új alapokat teremt a kormányprogram" című előadásában arról is beszélt, hogy 10 éves időtávban gondolkodnak.

Konszolidálni kell Öröm és jó érzés van bennünk, hogy esély van arra, hogy nem 2 év alatt kell rendbe tenni az ellátórendszert, hanem hosszabb idő lesz rá. Semmi nem gátolja azt, hogy 10 éves időtávban gondolkodjunk - kezdte beszédét Mikola István. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke hangsúlyozta, hogy a reform szót kerüli, mert ennek kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés