Előfizetői tartalom

Írország mindent megtesz az államcsőd elkerülése érdekében (IMF)

Portfolio
Írország nem okoz újabb európai adósságválságot, ugyanis az ír hatóságok "minden szükséges intézkedést megtesznek" - mondta Jose Vinals a Nemzetközi Valutaalap képviselője egy chicagói konferencián - írja az MTI. Brian Lenihan ír pénzügyminiszter a Reuters szerint kijelentette, ha a fiskális célokat felül kell vizsgálni, a kormány így fog tenni.

Vinals szerint az ír kormány nagyon erős költségvetési stratégiával rendelkezik és minden felmerülő problémát kezel. A Bloomberg hírcsatornának nyilatkozva kifejtette, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Írország beindítaná azt a különleges mentőmechanizmust, amely egy májusi kormánydöntés óta rendelkezésre áll. Az ír államadósság finanszírozásának költsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés