Előfizetői tartalom

Újra költekezésre készül Obama: tízmilliárdok sorsa a tét

Portfolio
Újra a gazdasági növekedés beindítására helyezi a hangsúlyt héten esedékes beszédeiben Barak Obama. Az Egyesült Államok elnöke - látván a demokraták népszerűségének csökkenését a választásokhoz közeledve - hétfőn és szerdán is fontos, növekedésösztönző programok elindítását jelenti be, hogy meggyőzze kiábrándult szavazóit - derül ki a Fehér Házból származó információkból. Ma újabb (hat évre szóló) infrastruktúrafejlesztési programot hirdet meg, melynek első évében 50 milliárd dollárt költene az USA kormánya a gazdaság élénkítése érdekében - áll a Fehér Ház közleményében.

50 milliárdos infrastruktúrafejlesztés A Fehér Ház dokumentuma szerint az USA elnöke elkötelezett annak érdekében, hogy a kongresszussal együttműködve megtalálja a program finanszírozásának módját. A tervek szerint az első évben 50 milliárd dollárnyi fejlesztésre kellene forrást szerezni, amit a kormány felszíni közlekedés-, illetve repülőtér-fejlesztésre, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés