Előfizetői tartalom

Ezen a héten kiderül, mennyire egészséges a magyar gazdaság

Portfolio
Fontos adatokban bővelkedik az e heti naptár a magyar gazdaságra nézve. Az ipari termelés, a külkereskedelem területéről ismerhetjük meg a legfrissebb adatokat, illetve megtudhatjuk, tovább csökkent-e az infláció az elmúlt hónapban. Bővebb képet kaphatunk arról is, a második negyedévben a stagnáló gazdasági teljesítményhez az egyes szektorok mennyiben járultak hozzá.

Ezen a héten korántsem lesz annyira dugig a külföldi makrogazdasági naptár, mint ahogy az a múlt héten volt. Az első a keddi kamatdöntő ülés lesz a Bank of Japan-nál. Az elemzők többsége nem vár változtatást, vagyis marad a 0,1%-os kamat, de a BoJ tájékoztatója annál érdekesebb lehet a befektetők számára. Valószínűleg a gazdasági kilátások bizonytalansága nyomán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés