FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Itt a lista! - Szlovákiában jobb élni, mint Magyarországon (Newsweek)

Portfolio
Magyarország a 33. helyezést foglalja el a Newsweek legfrissebb, 5 szempont alapján (oktatás, egészségügy, életminőség, gazdaság dinamikája, politikai környezet) összeállított, 100 (leginkább élhető) országot tömörítő rangsorában. Az élen Finnország áll, őt követi Svájc és Svédország. Régiós összevetésben hazánk inkább a második harmadban helyezkedik el.

A Newsweek által készített 100 legélhetőbb ország ranglistáján Magyarország a 33. helyet foglalja el. Az amerikai hetilap 5 szempont alapján arra kereste a választ, hogy egy gyermek számára a mai világban hol a leginkább biztosítottak az egészséges, biztonságos és sikeres élet feltételei. Vagyis melyek a leginkább élhető országok. A hetilap a rangsor kapcsán arra is felhívja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés