Előfizetői tartalom

Rövid, de izgalmas hetünk lesz

Portfolio
Bár az előttünk álló napok korántsem ígérkeznek olyan izgalmasnak, mint a múlt hetiek, néhány olyan adat azért lesz, amire mindenképpen érdemes lehet figyelnünk. A tengerentúlról friss ingatlanpiaci és ipari statisztikák érkeznek, nálunk pedig napvilágot látnak a második negyedéves pénzügyi számlák és a júniusi létszám-kereset adatok.

Ezen a héten elsőként a Magyar Nemzeti Bank második negyedéves pénzügyi számlák statisztikája lát napvilágot, amelyről előjáróban annyit érdemes tudni, hogy a legutóbbi számok arra utaltak, hogy 2010 első negyedévében folytatódott a magyar gazdaság intenzív alkalmazkodási folyamata. A jövőt illetően óvatosságra intett azonban, hogy az állam egyensúlyjavulása részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés