Előfizetői tartalom

Jogunk van látni, hogy mennyit fizetünk be a közös kasszába

Portfolio
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság vezetője, Mészáros József szerint átláthatóbb nyugdíjrendszerre van szükség, az állampolgároknak szükségük van arra, hogy egész életük során láthassák, mennyi pénzt fizettek be, és mindezért mekkora nyugdíjra lesznek jogosultak. Mészáros József kiemelte, hogy a józan ész szabályai szerint kialakított nyugdíjrendszerre van szükség - írja az inforadio.hu.

Világos szabályok alkotására van szükség, hogy aki a közösségért tesz, azt megjutalmazzák, aki nem tesz, az pedig ne legyen potyautas. Minderről vitát kell kialakítani a közvéleményben, hogy konszenzus teremtődjön, mert jelenleg nem világos, hogyan is működik a nyugdíjrendszer, és kinek mi jár ebből - mondta az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság júliusban hivatalba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés