Előfizetői tartalom

Nőtt az optimizmus az amerikai szolgáltató szektorban (korr.)

Portfolio
Júliusban optimistább volt az amerikai szolgáltató szektor, mint egy hónappal korábban - derül ki az ISM Intézet legfrissebb felméréséből. Az intézet havi rendszerességgel közzétett szolgáltatói beszerzési menedzser indexének értéke 53.8 pontról 54.3 pontra emelkedett júliusban, holott az elemzők csökkenésre (53.0 pont körüli értékre) számítottak.

Az Egyesült Államokban nem csak a feldolgozóipar, hanem a szolgáltató szektor szereplői is úgy gondolják, hogy múlt hónaphoz képest javultak kilátásaik. Az ISM által megkérdezettek értékesítési és munkaerőpiaci kilátásaikat egyaránt jobbnak ítélték meg, mint júniusban (az új megrendelések alindexe 54.4 pontról 56.7 pontra, a foglalkoztatottsági alindex értéke pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés