Előfizetői tartalom

Új finanszírozási rendszert várnak a kórházak

Portfolio
Új finanszírozási rendszert vár a kormánytól a Magyar Kórházszövetség elnöke. Rácz Jenő az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, hogy a jelenlegi struktúrában 235 milliárd forint hiányzik ahhoz, hogy a rendszer működőképessé váljon. Szólt arról is, hogy a kormánytól kért intézkedések egy része már megvalósult, ez pedig kellő alapot adhat ahhoz, hogy kölcsönös bizalommal folytassák a munkát.

Kapcsolódó cikkünk2010.07.05 09:08 Rácz Jenő: szeptemberig nincsenek veszélyben a kórházakA struktúra vonatkozásában koncentrációt kell végrehajtani, a működés területén pedig meg kell szüntetni azt, hogy az ellátórendszer egyes területei között nincs együttműködés - sorolta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Kórházszövetség elnöke azokat a területeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés