Előfizetői tartalom

Már nincs egyedül Roubini?

Portfolio
A tengerentúlon egyre többet beszélnek a gazdasági növekedés lassulásának veszélyeiről. Már nemcsak a félelmet keltő jóslatairól elhíresült Nouriel Roubini, hanem az amerikai jegybank is valós kockázatot lát. A közgazdász professzor legutóbbi nyilatkozatában egyenesen az USA elnökének üzent, meglátása szerint egyenes kormányzati beszédet várnak a választópolgárok a kormánytól. A Dr. Balsorsnak "becézett" elemző a költségvetési élénkítés fenntartása mellett érvel.

Fel kellene ismernünk, hogy az amerikaiak felnőtt emberek. Ezért egyenes beszédre van szükség amikor az amerikai gazdaság előtt álló kihívásokról és kockázatokról beszélünk - nyilatkozta Nouriel Roubini a Bloomberg rádiónak üzenve ezáltal a népszerűségcsökkenéssel küszködő Barack Obamának. Roubini az elmúlt hetekben ismét a figyelem középpontjába került borúlátó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés