Előfizetői tartalom

Rácz Jenő: szeptemberig nincsenek veszélyben a kórházak

Portfolio
Egyelőre elfogadhatónak tartja az új egészségügyi kormányzat által kijelölt irányokat Rácz Jenő, a Magyar Kórházszövetség elnöke, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház igazgatója, aki a Népszava hétfői számában megjelent interjúban azt mondta: önmagában csak a kórházak problémáját nem lehet megoldani, egy egységes ágazati stratégiát kell kialakítani.

Kapcsolódó cikkünk2010.06.23 15:45 Szeptemberben jön az egészségügyi akciótervAz interjúban az elnök úgy fogalmazott: "az új kormány részéről eddig elhangzottakat el tudjuk fogadni, ugyanakkor változatlanul azt tartjuk, hogy a puding próbája az evés. Tehát várjuk a szeptembert és azt is, hogy akkor már ne csak az irányokban tudjunk egyetérteni, hanem lehetőleg a gyakorlati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés