Előfizetői tartalom

Félelmetes jóslattal állt elő a válságot előre látó professzor

Portfolio
A New York-i Egyetem neves professzora, Nouriel Roubini egy mai, Bukarestben megrendezett konferencián aggodalmát fejezte ki Görögország költségvetési hiánylefaragást célzó intézkedéseinek sikerességét illetően. A szakértő szerint az európai adósságproblémák továbbra is nyomást gyakorolhatnak a piacokra, az euró a jelenlegi szintekről még tovább gyengülhet, egyes országok pedig akár arra is kényszerülhetnek, hogy megváljanak a közös európai fizetőeszköztől.

A részvénypiaci korrekció megindulásával párhuzamosan a neves professzor, Nouriel Roubini ismét a figyelem középpontjába került. A szakértő felszólalt egy mai bukaresti konferencián, és aggodalmát fejezte ki Görögország költségvetési hiánylefaragást célzó intézkedéseinek sikerességét illetően - írja a Bloomberg. A görögök után nem sokkal Spanyolország, Portugália...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés