Előfizetői tartalom

Ezt kell sürgősen meglépnie a Fidesznek

Portfolio
A Fidesz terveinek eddigi ismeretében tényként kezelhetjük, hogy a magyar egészségügy rendbetétele prioritásként fog szerepelni az új kormány programjában. Ez egyben azt is jelenti, hogy óriási feladatot és felelősséget vállal magára az új kabinet, ugyanis a beteg magyar egészségügy szinte minden eleme változásért kiált. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb, rövid távon sürgős beavatkozást igénylő részterületeket.

Kapcsolódó cikkünk2010.04.27 10:48 Tűzoltásra is fel kell készüljön a FideszPrioritás lesz az egészségügy? Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az új kormány kiemelten fog foglalkozni a magyar egészségügy problémáival. Legutóbb Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, a parlamenti választások második fordulója után tartott nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 5 nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés