Előfizetői tartalom

Orbán miatt gyengül a forint? - Meghökkentő vélemény külföldről

Portfolio
Erőteljes leértékelődést szenvedett el a forint a keddi kereskedésben, miután a leendő miniszterelnök kijelentései felerősítették az ország költségvetési helyzetével kapcsolatos aggodalmakat - olvasható a Financial Times szerdai számában. Közben a Bloomberg hírügynökség arról ír, hogy az új kormány első komoly próbatétele a Nemzetközi Valutaalappal történő új megállapodás lesz, a The Wall Street Journal pedig külön cikkben foglalkozik a jegybankelnök és a Fidesz vezető politikusai között kialakult vitával.

A forint piacáról szóló legfrissebb híreket alábbi cikkeinkben találják:Kapcsolódó cikkünk2010.04.28 12:22Kezd talpra állni a forint - Enyhül a feszültség2010.04.28 10:00Elszállt a forint - Technikai elemzésÚgy tűnik tehát, hogy az eddigi - alapvetően az új kormánnyal kapcsolatos felfokozott várakozásokból eredő - derűlátás Magyarország irányában kezd háttérbe szorulni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés