Előfizetői tartalom

A neten hirdette magát a számlagyár - lebukott

Portfolio
Közérdekű bejelentések hívták fel az állami adóhatóság figyelmét arra az interneten közzétett hirdetésre, amelyben egy vállalkozás áfás számlák kiállítását vállalja tetszőleges tartalommal. A bejelentések alapján sikerült beazonosítani a hirdetést feladó társaságot, illetve az egyik számlaátadás tervezett időpontját és helyszínét is.

Az információkat megerősítette az APEH Közép-Magyarországi Regionális Igazgatóság számítógépes szakemberei által végzett adatgyűjtés is, ezért az adóhatóság elrendelte a társaság ellenőrzését - olvasható az adóhivatal közleményében. Ennek során az egyik közérdekű bejelentő által egyeztetett helyszínen és időpontban a hirdető társaság képviselőinek nem kis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés