Előfizetői tartalom

"A Fidesz gazdaságpolitikája üres doboz"

Portfolio
A Raiffeisen elemzői úgy látják, a fejlett országok növekedésének üteme az év második felében lassulhat, de nem törik meg. A részvényindexek szintjei elérték a reális szinteket, nagyobb fellendülésre, de nagyobb esésre sem számítanak az elemzők. A nyersanyagok piacán azonban még mutatkozik némi potenciál, köszönhetően főleg az ipari fémek iránti erős keresletnek. Az, hogy stabil kormánya alakulhat Magyarországnak számos szükséges reform végrehajtását teszi lehetővé, a kockázatok azonban nagyok.

Itthoni helyzet kép. Az itthoni gazdasági helyzet alakulása a választások miatt számtalan kérdőjelet tartalmaz még, hiszen ahogy Török Zoltán, a Raiffeisen vezető elemzője fogalmazott, " a Fidesz gazdaságpolitikája üres doboz", tehát választásokat követő konkrét intézkedéseket egyenlőre homály fedi. Az elemző ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy a választásokat követő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés