Előfizetői tartalom

Mihez kezd majd a Fidesz a nemzetközi hitelcsomaggal?

Portfolio
Új finanszírozási megállapodásra vagy a jelenleg érvényben lévő IMF/EU-hitelcsomag meghosszabbítására fog törekedni az új kormány - ismételte meg a Fidesz politikusainak korábbi jelzéseit Martonyi János a Reutersnek adott interjújában. A leendő külügyminiszter szerint minél előbb le kell ülni tárgyalni a nemzetközi intézményekkel.

Úgy gondolom, hogy minél előbb le kell ülnünk a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió illetékeseivel - nyilatkozta a hírügynökségnek Martonyi János. Mint ismeretes, miközben az új kormány összetételéről csak találgatások folynak, egyetlen kormánytag személyét ismerjük: Orbán Viktor Martonyi Jánosra bízná a külügyminisztérium vezetését.Kapcsolódó cikkünk2010.03.26...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés