Előfizetői tartalom

Óriási földrengés várható! - Mindenkinek Magyarország felé fordult a feje (2.)

Portfolio
Vezető cikkekben foglalkozik a külföldi sajtó a magyarországi parlamenti választásokkal. A neves Guardian nem mást állít, minthogy 20 év legnagyobb politikai földrengése várható. A figyelem középpontjában nem is annyira a Fidesz várható győzelme áll, hanem a Jobbik előretörésére keresik a magyarázatot, egyes lapok egész európai kontextusba helyezik el a szélsőséges erők megerősödését. A nemzetközi sajtó szinte egyöntetűen úgy véli, hogy az új kormány nem térhet le a jelenlegi pályáról, már ami a költségvetés konszolidációját illeti.

Financial Times: drámai jobbra tolódás Drámai jobbra tolódás következhet be a most következő magyar parlamenti választásokon, miután a szavazók várhatóan leváltják a jelenleg kormányzó szocialista pártot - írja a Financial Times tudósítója Budapestről. A korrupciós botrányok és a gazdaság rossz menedzselése miatt a magyarok nagy támogatást fognak adni a jelenleg jobbközép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés