Előfizetői tartalom

Nem ment végbe a rendszerváltás a magyar egészségügyben? (OECD)

Portfolio
Az egyik legsúlyosabb problémának tartja a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkár-helyettese a magyar egészségügy helyzetét. Aart de Geus a Figyelőnek adott interjújában úgy fogalmaz, hogy ezen a téren mintha egyáltalán nem ment volna végbe a rendszerváltás. A szervezet szakembere emellett gyakorlatilag megismételte az OECD legutóbbi országtanulmányában tett ajánlásait: hozzá kell nyúlni az oktatási rendszerhez és közigazgatáshoz.

Kapcsolódó cikkünk2010.02.11 10:40 Üzent a Fidesznek az OECD - Mik a teendők?Itt sürgős strukturális reformok kellenek - jelentette ki a magyar egészségügy helyzete kapcsán Aart de Geus a hetilapnak adott interjújában. Az OECD főtitkár-helyettese szerint úgy fest, mintha e téren nem ment volna végbe a rendszerváltás. Az egészségügyi rendszer az összes OECD-ország közül Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés