Előfizetői tartalom

Tíz kérdés a pártoknak - ezt hogy gondolták?

Portfolio
Miután kiosztotta nem túl hízelgő érdemjegyeit a pártok választási programjaira a Mit ígérnek? civil kezdeményezés, kérdéseket is intéz hozzájuk, hogy pontosítsák azokat az ígéreteiket, melyek a leginkább homályosak maradtak. A vállalások nagy részének pontos tartalmát, időzítését nem ismertetik a pártok, megvalósíthatóságuk vizsgálatával pedig szintén adósak maradnak.

Javíthatnak a pártok a Mit ígérnek? civil kezdeményezés elemzőinél eddig elért gyenge jegyeiken. A csapat zömmel olyan kérdéseket fogalmazott meg, amelyek megválaszolásával a pártok konkrétabbá tehetik programjukat, de rossz válaszokkal a megvalósíthatóságra adott pontok akár romolhatnak is. A Mit ígérnek? csapata olyan kérdésekkel fordult a pártokhoz, amelyek megválaszolásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés