Előfizetői tartalom

Vállalati csalások: Diagnózis és Terápia

Portfolio
Vállalati csalások: Diagnózis és Terápia címmel tartott közös rendezvényt 2010. február 19-én az AAM Consulting és a Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda. A két cég szakértői a napjainkban igencsak aktuális integrált csalás-felderítési szolgáltatásaikról tájékoztatták a vezető hazai nagyvállalatok meghívott vezetőit, belső ellenőreit, jogászait és biztonsági szakembereit.

Melli Róbert - az AAM Kockázatmenedzsment Szolgáltatások üzletágának vezetője - "Tárgyi tényállás megalapozása forensic szakértő bevonásával" című előadásában hangsúlyozta, hogy a szakszerű és célhoz kötött adatgyűjtés, elemzés, prezentálás elősegítheti a gyorsabb, pontosabb belső nyomozati munkát, és hatékonyabbá teheti a hatóságokkal történő együttműködést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés