Előfizetői tartalom

Felkészülni! - Indul az adatdömping

Portfolio
Az előttünk álló napokban tömérdek olyan külföldi makroadat érkezik, amelyekre külön-külön is érdemes figyelnünk. Ezen a héten látnak napvilágot többet között az amerikai ISM Intézet beszerzési menedzser indexei és az Egyesült Államok friss (februári) munkaerőpiaci adatai, arról nem is beszélve, hogy Frankfurtban ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a jegybankárok. Az Európai Központi Bank ezúttal dönt a hathónapos likviditási tender jövőjéről.

A hazai makronaptár korántsem olyan sűrű, mint a külföldi. Ebből a nem túl sűrű naptárból is mindössze két elemet érdemes kiemelnünk: a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön napvilágot látó részletes külkereskedelmi statisztikáját és a Pénzügyminisztérium péntek délután megjelenő államháztartási gyorstájékoztatóját. A KSH előzetes adatai szerint decemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés