Előfizetői tartalom

Új adócsökkentési programot jelentett be Mesterházy

Portfolio
Négy év alatt négy százalékkal csökkentené a személyi jövedelemadót hatalmon maradása esetén az MSZP - számolt be a párt mai kampánynyitó nagyrendezvényén a kormányfő-jelölt beszédében elhangzott egyik legfontosabb ígéretről az Index. Mesterházy Attila azt is megígérte, hogy 2011-től a minimálbér összegének megfelelő szakmunkás-ösztöndíjakat adnának a hiányszakmák tanulóinak, és százmilliárdos nemzeti iskolafejlesztési programot indítanának.

Az MSZP kormányfőjelöltje jelezte, hogy ingyenessé tennék a tankönyveket a közoktatásban, és a 30-on felüliek egy idegen nyelvet ingyen tanulhatnának alapfokon. Az egészségügyben a nemzetgazdasági átlag másfélszeresére növelnék a béreket, és megötszöröznék a kutatásra fordított állami forrásokat. Mesterházy jelezte, hogy az MSZP is küzdene a külföldiek földvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés