Előfizetői tartalom

Roppant sűrű hétre kell felkészülni!

Portfolio
Ezen a héten egyetlen olyan napunk sem lesz, amikor kicsit is lazíthatunk. Ma reggeltől kezdve egészen péntek délutánig sorra érkeznek az újabbnál újabb adatok. Bár ezek között több fontos is lesz (ide értve az amerikai ingatlanpiaci és ipari termelés adatokat), a figyelem középpontjában valószínűleg továbbra is a görög, a spanyol és a portugál - elsősorban természetesen továbbra is a görög - hírek lesznek. A piaci szereplők arra várnak, hogy történjen végre valami a problémák megoldása érdekében.

A hazai adatok sorát a Magyar Nemzeti Bank negyedik negyedéves hitelezési statisztikája nyitja. A jelentés ma reggel lát napvilágot. Holnap reggel negyedik negyedéves pénzügyi számlák statisztikáját teszi közzé az MNB. Dióhéjban így lehet összegezni a harmadik negyedéves előzetes pénzügyi számlák főbb tanulságait: az államadósság csaknem elérte a GDP 80%-át, a deficitcél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés