Előfizetői tartalom

Gyülekeznek a sötét felhők - Mire figyelj a héten?

Portfolio
Bár a piaci szereplők elsősorban valószínűleg továbbra is arra kíváncsiak, hogy a görög ügyben lesz-e valamilyen előrelépés, nem árt a hazai eseményeket is nyomon követnünk, hiszen ezen a héten olyan fontos makrogazdasági adatok látnak napvilágot, mint a negyedik negyedéves GDP, vagy éppen a januári infláció. A külföldi makronaptárból az Amerikából érkező kiskereskedelmi és az eurozónából érkező GDP adatot érdemes kiemelni.

Hazai vonatkozásban ma még semmilyen fontos makrogazdasági esemény nem lesz, holnap viszont már érdemes lesz figyelnünk, délelőtt kilenckor ugyanis napvilágot látnak az előzetes decemberi külkereskedelmi számok. A novemberi adatok (z előző év azonos hónapjához képest: az export volumene 3, az importé 1%-kal haladta meg az egy évvel korábbi alacsony bázisszintet, míg 2009. január-novemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés