Előfizetői tartalom

Fél éve nem esett ekkorát az olaj

Portfolio
A romló befektetői hangulat, és ezzel párhuzamosan a dollár erősödése az olaj piacán is érezteti hatását, a márciusi határidős WTI jegyzések 5% feletti mínuszban tartóukodnak. A fekete aranynak emellett persze az sem kedvez, hogy múlt héten a várakozásoknál nagyobb mértékben nőttek az amerikai nyersolajkészletek.

Komoly eladói nyomás érződik az olaj piacán, a márciusi lejáratra vonatkozó határidős jegyzések 5% feletti mínuszban állnak. Ekkora napon belüli esést utoljára 6 hónappal ezelőtt láthattunk. Mike Fitzpatrick, az FM Global elemzője a Marketwatchnak adott interjújában elmondta, a lejtmenet oka, hogy az elmúlt napokban felerősödtek az aggodalmak a gazdasági fellendülés erősségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés