Előfizetői tartalom

Rémültek az amerikaiak a nagy átalakítás terve miatt

Portfolio
Az elmúlt egy év folyamán intenzív vita folyt az amerikai egészségügy átalakításáról és ez az egész országot egy ijedt és összezavart állapotba sodorta, mivel rengeteg amerikai polgár attól tart: a jelenlegi rossz rendszert Washington még rosszabbá teszi az átalakításokkal - olvasható a The Wall Street Journal szerdai számában.

Kapcsolódó cikkünk2010.01.20 08:15 Arcul csapták a demokratákat a választók - 47 éve nem volt ilyenA WSJ és az NBC News által végzett legutóbbi felmérésekből kiderül, hogy januárban már a megkérdezettek 46%-a vélekedett úgy, hogy az amerikai elnök átalakítási terve rossz ötlet. Tavaly áprilisban a válaszadók csupán 26%-a gondolta így. A közvélemény részben azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés