Előfizetői tartalom

Arcul csapták a demokratákat a választók - 47 éve nem volt ilyen

Portfolio
A legutóbbi közvélemény-kutatási eredményeknek megfelelően a republikánus Scott Brown nyerte a szenátusi időközi választást Massachusetts államban a demokrata jelölt, Martha Coakley ellenében. Az eredmény elkeserítő az amerikai kormány számára, hiszen a demokraták ezzel elveszítették szenátusi "szupertöbbségüket", így veszélybe került az egészségügyi reform elfogadása.

Nagyot fordult a világ az év eleje óta az Egyesült Államok belpolitikájában: a demokrata jelölt veresége az időközi választáson ugyanis megpecsételheti Obama elsődleges céljának, az egészségügyi reform sorsát. A demokraták ugyanis elveszítették szupertöbbségüket a szenátusban. A tavaly elhunyt, a mindenkire kiterjedő egészségügyi ellátás meggyőződéses híve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés