Előfizetői tartalom

Figyelj jól! - Komoly adatok érkeznek!

Portfolio
Az előttünk álló napokban számos piacbefolyásoló hatással bíró adat lát napvilágot, míg a hazai naptárból a Központi Statisztikai Hivatal csütörtöki inflációs statisztikáját, addig a külföldiből az Európai Központi Bank ugyancsak csütörtökön esedékes kamatdöntését és az azt követő sajtótájékoztatót érdemes kiemelni. A piaci szereplők valószínűleg ezúttal is izgatottan várják, hogy Jean-Claude Trichet mond-e valamit a likviditásfokozó intézkedések jövőjéről és ha igen, akkor mit.

Magyar adatokból a hét egyetlen napján sem lesz hiány, a sort a Központi Statisztikai Hivatal ma napvilágot látó novemberi külkereskedelmi statisztikája nyitja. Holnap a Pénzügyminisztérium tart államháztartási sajtótájékoztatót. A tárca előzetes adatai szerint 2009 decemberében a 135 milliárdos előrejelzéssel szemben 205 milliárd forintos többlettel zárt, így a hiány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés