Előfizetői tartalom

Nem félünk az újinfluenzától?

Portfolio
A közvéleményt továbbra sem aggasztja jelentősen a sertésinfluenza: sem a betegségtől, sem a járvány hatásaitól nem félnek komolyan. A megbetegedések számának megugrásáról és az egyre gyakoribb halálesetekről szóló hírek hatására azonban egyre többen veszik komolyan az esetleges veszélyt - erre utal a Medián novemberi és decemberi felmérésének összehasonlítása.

A november első hétvégéjén készült felmérésünk szerint a legtöbb embert akkor nem aggasztotta komolyan az új influenza, és általában nem tartottak komoly következményektől. A Medián kérdésére akkor minden hatodik ember azt válaszolta, hogy egyáltalán nem aggódik miatta, az év utolsó hónapjában viszont már minden ötödik ember nagyon, további négy pedig közepesen aggódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés