Előfizetői tartalom

H1N1: itt vannak a friss adatok - túljutottunk a járvány csúcspontján

Portfolio
Az InfoRádió értesülései szerint a múlt héten 30 százalékkal csökkent az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma az azt megelőző héthez képest; egyúttal lényegesen kevesebb gyermek betegedett meg a vírustól. A rádió úgy tudja, a lakosság 32 százaléka már beoltatta magát H1N1 ellen. Az InfoRádió értesüléseit megerősítette az országos tiszti főorvos helyettese, aki elmondta azt is, hogy a járvány második hulláma február közepétől várható, de kisebb lesz az intenzitása.

Az előző héthez képest 30 százalékkal kevesebben, nagyjából 10700-an fordultak influenzaszerű tünetekkel az orvoshoz - mondta az InfoRádiónak az országos tiszti főorvos helyettese, aki hozzátette: az influenzaaktivitás egyedül csak Zala megyében emelkedett. Molnár Kornélia elmondta azt is: a múlt héthez képest a 15 éven aluli betegek száma tíz százalékkal csökkent,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés