Előfizetői tartalom

Izgalmakkal teli héttel indul az újév!

Portfolio
Rögtön egy eseménydús héttel indul az újév. Az előttünk álló napokban itthon és külföldön is sok fontos makrogazdasági adat lát napvilágot, érkeznek adatok a feldolgozóiparból, a lakáspiacról és a munkaerőpiacról is. A befektetők kétség kívül az amerikai munkaügyi hivatal (Bureau of Labour Statistics) pénteki foglalkoztatottsági-munkanélküliségi statisztikájában szereplő számok miatt izgulnak leginkább, hiszen miközben a legtöbb mutató arra utal, hogy a recesszió véget ért, a munkaerőpiaci kilátások továbbra is igen rosszak.

A hazai makronaptár is viszonylag sok esemény szerepel, bár ezek korántsem ígérkeznek olyan izgalmasnak, mint a külföldiek. Ma még nem, holnap viszont már érdemes lesz figyelnünk: délelőtt a Központi Statisztikai Hivatal harmadik negyedéves kormányzati szektor és ipari árindex statisztikái, délután pedig a Pénzügyminisztérium decemberi államháztartási gyorstájékoztatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés