Előfizetői tartalom

Eljött az idő - Megérkezett a pluszpénz a kórházakhoz?

Portfolio
A kórházak nem kapták meg az egészségügyi miniszter által ígért, és az egészségbiztosító által december végén átutalt 6 milliárd forintos plusztámogatást - mondta az InfoRádiónak az intézmények érdekeit védő egyik szervezet vezetője. Az Egészségügyi Minisztérium tegnapi közleményében viszont azt írja, hogy a legtöbb intézmény már meg is kapta a pénzt.

Nem kapták meg a kórházak azt a plusz támogatást, amelyet Székely Tamás egészségügyi miniszter ígért meg az intézményeknek - közölte az InfoRádióval a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület elnöke. Csiba Gábor, a miskolci Borsod Megyei Kórház főigazgatója emlékeztetett, arról szólt az ígéret, hogy az átutalást december 29-én indítják el, és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés